Al jaren verzorgt de crew van Zeilschip Bounty unieke zeilbelevenissen op deze zeer luxe 2-master. Naast het hoge kwaliteitsniveau is dit schip ook nog eens extra bijzonder door de tuigage. Het dwarsgetuigde zeilschip wordt op dezelfde manier door de wind meegedragen als de schepen uit de Gouden Eeuw. Hoe leuk is het dan om met je collega’s en/of klanten aan boord te stappen en op een luxe comfortabele wijze op ontdekkingsreis te gaan naar nieuw land.

Bovenstaande is nu mogelijk door de komst van de Marker Wadden. De Marker Wadden zijn het grootste ecologische herstelproject van Europa. Het doel is de waterkwaliteit van het Markermeer te herstellen en de flora en fauna een boost te geven. Uiteraard is deze bijzondere archipel van 5 eilanden alleen te bezoeken via het water. Met Zeilschip Bounty is het dus mogelijk om een bezoek aan het grootste eiland te combineren met een vergadering, personeelsuitje, klanten- relatie dag of teambuildingsarrangement.

Trek dus je wandelschoenen aan en zet koers naar het nieuwste stukje Nederland!

Meer informatie over ontdekkingsreis naar de Marker Wadden.

Ontdekkingsreis naar de Marker Wadden 2