Compleet verzorgde boottochten

Workshops en presentaties

Tot wel 300 personen

Varen IJsselmeer

Wilt u binnenkort gaan varen op het IJsselmeer of Markermeer met vrienden en/of familie? Dan bent u bij Oxalex aan het juiste adres. Al jarenlang zijn wij gespecialiseerd in het organiseren van zeiltochten. Onze boten vertrekken van diverse thuishavens. U vindt altijd wel een geschikt zeilschip bij u in de buurt. Wat organiseert u binnenkort? Een vergadering, trouwfeest, verjaardagsfeest of misschien een jubileum? Wij horen graag wat uw wensen zijn.

Vergaderen en varen op het IJsselmeer

U bent het kantoor even zat en zoekt eigenlijk een unieke en inspirerende vergaderlocatie. Neem plaats op een zeilschip van Oxalex. Heerlijk vergaderen in de frisse lucht en een ontspannen sfeer. Met hoeveel personen wilt u vergaderen? 10, 20 of misschien wel 50 personen? Het is allemaal mogelijk! En wilt u een workshop of presentatie geven? Laat ons weten wat uw wensen zijn en wij zorgen ervoor dat u een ontspannen vergadering beleeft.

Varen op het Markermeer

Ontdek een nieuw stukje Nederland: Marker Wadden, een natuurmonumenten project dat vanaf 2018 te bewonderen is. U zult met zeilschip Bounty over het Markermeer gaan varen. Tijdens de vaartocht kunt u stap aan land zetten op dit nieuwste stukje Nederland. U krijgt een rondleiding en kunt daarna zelf het eiland gaan ontdekken tijdens een rondwandeling van 2,5 kilometer. Maak gebruik van deze unieke kans om over het Markermeer te varen.

Varen op het IJsselmeer met een grote vriendengroep

Wij bieden diverse arrangementen aan. U kunt kiezen uit arrangementen voor:

  • Maximaal 12 personen;
  • 13 t/m 25 personen;
  • 26 t/m 50 personen;
  • 51 t/m 100 personen;
  • Meer dan 100 personen.

Wij bieden arrangementen voor maar liefst 300 personen aan. Wat uw wensen ook zijn, wij zorgen ervoor dat u een onvergetelijke dag beleeft. Wilt u bijvoorbeeld een barbecue organiseren of een stamppottenbuffet? Vraag naar de mogelijkheden. Wilt u langer varen op het IJsselmeer? Dat kan ook! Bekijk onze aanbiedingen voor meerdaagse vaartochten op onze website.

Vraag online een offerte aan

Bent u geïnteresseerd in een van onze zeiltochten en ziet u varen op het IJsselmeer of Markermeer wel zitten? U vraagt eenvoudig online een offerte aan. Na het ontvangen van uw aanvraag, maken wij zo snel mogelijk een offerte op maat voor u. Heeft u vragen of ontvangt u graag meer informatie over een specifiek zeilschip of over de mogelijkheden wat betreft varen op het IJsselmeer? U kunt ons bereiken via het telefoonnummer 0320-820204. Wij staan u graag te woord.

Bekijk ook:

Teambuilding op het water | Boot huren Markermeer | Personeelsuitje op het water | Verhuur zeilschip groep