Compleet verzorgde boottochten

Workshops en presentaties

Tot wel 300 personen

Boottocht IJsselmeer

Droomt u altijd al van een boottocht over het IJsselmeer met een grote groep mensen die belangrijk voor u zijn? Bekijk het aanbod van Oxalex eens en vind het zeilschip dat voldoet aan uw wensen. Wij horen graag hoe uw ideale dag eruitziet. Vraag vandaag nog online een offerte aan en geniet binnenkort van een onvergetelijke boottocht op het IJsselmeer.

Een boottocht over het IJsselmeer met een grote groep mensen

Wij bieden zeiltochten aan voor wel 300 personen, maar komt u met 12 personen, dan bieden wij u ook een passende aanbieding aan. Bekijk ons aanbod online en vraag eenvoudig een offerte aan. Hoe ziet u de dag of halve dag voor u? Wilt u bijvoorbeeld gaan barbecueën of houdt u van stamppot? Dan is het stamppottendiner een optie. Eén ding is zeker, het zal niet saai worden. Actieve gasten mogen zelfs meehelpen met het hijsen van de zeilen of achter het stuurwiel staan. Naar welke boot gaat uw voorkeur uit?

Een meerdaagse boottocht over het IJsselmeer met een grote groep mensen

Wilt u eens flink uitpakken? Wat dacht u van een meerdaagse vaartocht? U vertrekt bijvoorbeeld op vrijdag uit de thuishaven van het desbetreffende schip waarna u op zondag weer terugkeert. Wij bieden arrangementen aan voor 6 personen, maar ook 300 personen. Een boottocht voor een grote groep mensen is ons dus niet vreemd. Ontvangt u graag meer informatie of heeft u vragen over de invulling van een boottocht over het IJsselmeer? U kunt ons bereiken via het telefoonnummer 0320-820204.

Bekijk ook:

Boot huren Markermeer | Zeilen groepsuitje | Vergaderen op het water | Teambuilding op het water