Compleet verzorgde boottochten

Workshops en presentaties

Tot wel 300 personen

Personeelsuitje zeilen

Zoekt u nog een leuke activiteit voor een personeelsuitje en denkt u aan zeilen? Dan bent u bij Oxalex aan het juiste adres! Hoe ziet u de dag voor u? U vertelt ons uw wensen en wij zorgen ervoor dat de dag naar wens wordt ingericht. Wilt u bijvoorbeeld een workshop of presentatie geven tijdens uw bedrijfsuitje terwijl u over het IJsselmeer aan het zeilen bent? Ook dat is een mogelijkheid. We vernemen graag uw wensen tijdens een persoonlijk gesprek.

Een ontspannen personeelsuitje: zeilen over het IJsselmeer

U wilt iets origineels organiseren, maar ook kunnen ontspannen. Een bedrijfsuitje zeilen op het IJsselmeer is hiervoor het ideale oplossing. Graag bespreken we met u hoe u de dag voor ogen heeft. Wilt u de hele dag het water op of een halve dag? Met hoeveel personen komt u en wat zijn uw wensen wat betreft eten en drinken. Het is ook mogelijk om een meerdaagse tocht te organiseren. U vertrekt bijvoorbeeld op vrijdag en komt op zondag weer aan in de thuishaven van het desbetreffende schip. Het is werkelijk allemaal mogelijk.

Barbecueën tijdens een bedrijfsuitje terwijl u aan het zeilen bent op het IJsselmeer

Of het nu een warme zomerdag of een koude dag in december is, barbecueën behoort altijd tot de mogelijkheden! In de winter maken we er gewoon een winter BBQ van. Op een luxe authentiek zeilschop kunt u genieten van heerlijke en verrassende gerechten. Ook leuk als nieuwjaarsborrel voor al uw medewerkers. Heeft u vragen of ontvangt u graag meer informatie over de mogelijkheden wat betreft een personeelsuitje/bedrijfsuitje waar u gaat zeilen over het IJsselmeer?  U kunt ons bereiken via het telefoonnummer 0320-820204 en wie weet zeilen u en uw medewerkers binnenkort tijdens een personeelsuitje over het IJsselmeer.


Bekijk ook:

Personeelsuitje op het water | Verhuur zeilschip groep | Teambuilding op het water | Boottocht IJsselmeer