Compleet verzorgde boottochten

Workshops en presentaties

Tot wel 300 personen

Zeilen groepsuitje

Lijkt u het leuk om te gaan zeilen als groepsuitje met een paar vrienden of familie? Oxalex biedt diverse zeildagtochten aan voor grote groepen mensen. Wij zijn al jarenlang gespecialiseerd in het organiseren van vaartochten voor wel 300 personen. Kies een keer iets anders en ga zeilen tijdens een groepsuitje.

Zeilen op het IJsselmeer tijdens een groepsuitje

Bent u op zoek naar een originele invullen voor een groepsuitje? Wat dacht u van een zeildagtocht voor een grote groep mensen op het IJsselmeer? Of u nu met 12 personen of 100 personen bent. Het is allemaal mogelijk! U vult de dag in zoals u het voor ogen heeft. Maar laat u ook verrassen! Hijs zelf de zeilen van het schip omhoog en ervaar hoe het is om stuurman/vrouw te zijn. Een zeildagtocht met een grote groep mensen wordt onvergetelijk dankzij Oxalex. Laat ons uw wensen weten en wij zorgen ervoor dat deze verwezenlijkt worden.

Een zeildagtocht met een grote groep mensen

Wilt u een halve of een hele dag varen op zee? Wist u dat wij ook meerdaagse vaartochten aanbieden? U vertrekt bijvoorbeeld op vrijdag en komt zondag in de thuishaven weer aan. Of wilt u een hele week zeilen? Het is werkelijk allemaal mogelijk. Vraag vandaag nog een offerte aan en ontvang een plan op maat. Wilt u een barbecue of een lopend buffet organiseren? We gaan samen op zoek naar de uitvoerbaarheid van uw plannen. Heeft u vragen over de mogelijkheden? U kunt ons bereiken via het telefoonnummer 0320-820204. Wij staan u graag te woord.

Bekijk ook:

Zeilarrangement | Varen IJsselmeer | Groep zeilen | Personeelsuitje zeilen