Blog

Vier 20 Jaar avonturen op zeilschip Bounty

Vier 20 Jaar avonturen op zeilschip Bounty – Een Reis door Tijd en Tij! Een uniek Schip Vol leuke Verhalen… lees meer.

January 15, 20242 min read

Ahoy Bounty Zeilvrienden!

Het is tijd om de zeilen te hijsen voor een zeer speciale mijlpaal - Zeilschip Bounty viert zijn 20e verjaardag! Twee decennia geleden begon onze reis over de golven, en wat een ongelooflijke reis is het geweest. Van de glinsterende wateren van het Marker & IJsselmeer tot de uitgestrekte horizon van de Noordzee, elk avontuur aan boord van de Bounty is een verhaal dat het waard is om verteld te worden.

Feest mee: Speciale Jubileumactiviteiten!

We nodigen iedereen uit om deel te nemen aan onze feestelijkheden. Dit jubileumjaar zit vol speciale evenementen en verrassingen:

  • Open Schip Dag: “Kom in de Bounty” op za 06 apr van 1100 – 1700 uur. We openen deze speciale dag onze deuren in combinatie met Kom in de Kas kijkdagen. Ervaar de magie van de Bounty. Ontdek de geheimen van traditioneel zeilen en maak kennis met onze gepassioneerde bemanning.

  • Jubileum Zeiltochten: Speciaal voor ons jubileum hebben we unieke zeiltochten Vaderdag & Moederdag georganiseerd. Geniet van live entertainment, heerlijke catering, en misschien zelfs een paar speciale gasten. Bekijk deze link: www.zeilschipbounty.nl/events

  • Fotowedstrijd '20 jaar Bounty' actie: Bekijk deze link; https://zeilschipbounty.nl/nieuws/fotowedstrijd en deel je mooiste herinneringen van Bounty op onze sociale media. De beste inzendingen winnen spannende prijzen!

  • Bekijk de FB Bounty's Tijdlijn: Neem een duik in het verleden https://www.facebook.com/ZeilschipBounty met onze interactieve tijdlijn aan boord, vol foto's en verhalen van de afgelopen 20 jaar.

  • Bekijk ook https://www.flickr.com/photos/oxalex/albums


Een Hartelijke Dank aan Onze Gemeenschap

Ons hart klopt op het open water, maar het zijn onze passagiers en de gemeenschap die de Bounty werkelijk speciaal maken. Bedankt dat jullie deel uitmaken van deze geweldige reis. Jullie lach, avontuurlijke geest, en de liefde voor ons heeft elk moment aan boord onvergetelijk gemaakt.

Vooruitblikken: Nog Meer Avonturen aan de Horizon

Terwijl we dit jubileumjaar vieren, kijken we ook vooruit naar nog vele jaren van avonturen. De horizon is eindeloos, en net als de Bounty, stoppen we nooit met deze te verkennen.

Hef het glas met ons en vier 20 jaar van prachtige zeilavonturen. Kom aan boord en maak deel uit van ons verhaal met nog vele jaren samen zeilen!

Blijf ons volgen voor meer updates en verrassingen!

Met zeilgroet,

Het team van Zeilschip Bounty

blog author image

Alex Van Klaveren

Oxalex Founder

Back to Blog

Contactgegevens

Allround Zeilcharter Oxalex BV

Claerbeek 41

8242 KG Lelystad

0320-820204

info[at]oxalex.nl

KvK nummer: 37115330

BTW nummer: NL 8183.05.459.B01

Copyrights 2024

Powered by: MSQDESIGNERSHUB

Powered by: MSQDESIGNERSHUB

Contactgegevens


Allround Zeilcharter Oxalex BV

Claerbeek 41

8242 KG Lelystad

0320-820204

info[at]oxalex.nl

KvK nummer: 37115330

BTW nummer: NL 8183.05.459.B01

Powered by: MSQDESIGNSERHUB

Powered by: MSQDESIGNERSHUB

Copyrights 2024

Powered by: MSQDESIGNERSHUB