Individuele Zeilbelevenis

Doe een stap terug in de tijd en ervaar op een comfortabele en luxe manier in de sfeer van toen met het comfort van nu het zeilen uit de Gouden Eeuw! Een super leuke ‘educatieve’ belevenis voor jong en oud.

Iedere maand van april tot oktober biedt dit zeilschip meezeildagen tegen promotionele tarieven! U kunt zich al vanaf 1 persoon aanmelden. Speciaal voor kinderen zonder zwemdiploma zijn er zwemvesten en leuke kinderactiviteiten aan boord. Liefhebbers mogen helpen met het zetten van de zeilen en bepalen van de koers. Daarnaast is het uiteraard ook mogelijk om heerlijk ontspannen te genieten van de elementen op één van onze comfortabele lounge kussens op het dek. Deze leuke onvergetelijke dag is voor iedereen 100% aan te bevelen.

Bounty is een luxe traditioneel dwarsgetuigd zeilschip? Met 9 zeilen (405m2 zeiloppervlak ) en 114 lijnen is deze brigantijn uniek op de Nederlandse binnenwateren!

Hoe ziet dit arrangement eruit;

11:00 uur:

welkom aan boord met een welkomstdrankje.

11:30 uur:

Palaver (veiligheidsuitleg & voorstellen crew) daarna trossen los.

11:30 – 15:30 uur:

Prachtige zeiltocht over het Marker- of IJsselmeer. Actieve meezeilers krijgen uitleg over het dwars & langs getuigd zeilen, knopen leggen, navigeren en je kunt zelfs achter het roer staan. Als passief meezeiler biedt Bounty deze mensen één van meerdere lounge kussens aan, waardoor zij heerlijk op het dek ontspannen kunnen genieten van de elementen van het zeilen met een lekker hapje en/of drankje. Weet u iemand die hoognodig moet ont stressen of ontspannen? ‘De beste psychiater is een dagje op het water’

15:30 uur:

terugkomst Bataviahaven te Lelystad.

Aan boord is de open bar. Tijdens de vaartocht kun je diverse hapjes en of lunch met gekoelde drankjes nuttigen. Na de vaartocht kun je deze via PIN of contant betalen.

Boekingsinformatie;

Individuele meezeildagen vinden pas doorgang bij minimaal 20 geboekte deelnemers. Wij verzoeken geïnteresseerden zich zo snel mogelijk aan te melden, omdat anders de ervaring leert dat pas enkele dagen voor afvaart duidelijk wordt hoeveel deelnemers meezeilen. Qua organisatie en planning is het advies om direct te boeken. Indien een vaartocht niet doorgaat zal de betaling gerestitueerd worden.

De data voor dit arrangement zijn:

Contactgegevens

Allround Zeilcharter Oxalex BV

Claerbeek 41

8242 KG Lelystad

0320-820204

info[at]oxalex.nl

KvK nummer: 37115330

BTW nummer: NL 8183.05.459.B01

Copyrights 2024

Powered by: MSQDESIGNERSHUB

Powered by: MSQDESIGNERSHUB

Contactgegevens


Allround Zeilcharter Oxalex BV

Claerbeek 41

8242 KG Lelystad

0320-820204

info[at]oxalex.nl

KvK nummer: 37115330

BTW nummer: NL 8183.05.459.B01

Powered by: MSQDESIGNSERHUB

Powered by: MSQDESIGNERSHUB

Copyrights 2024

Powered by: MSQDESIGNERSHUB