Even voorstellen;

Ik ben Merilyn van Klaveren-Ursem, geboren op 16 oktober 1980, getrouwd met Alex van Klaveren op 12-10-2012, moeder van Kira Lynn (23-2-2013) en Kian Alexander (14-12-2016).

Vele jaren ben ik actief geweest binnen de arbeidsbemiddeling, arbeidsrecht en creditmanagement. Daarnaast was (en ben) ik actief als Allround DJ. Zo ben ik ook terecht gekomen in Oostenrijk waar ik mijn man Alex heb ontmoet. Alex heeft Allround Zeilcharter Oxalex BV opgericht in 2001, echter sinds de overname van Zeilschip Bounty in 2009 zijn die werkzaamheden op een lager pitje gezet en is zijn volledige focus daarop gericht.

Vanaf 2012 ben ik betrokken bij Allround Zeilcharter Oxalex en organiseer ik zeildagtochten voor bedrijven en particulieren. In eerste instantie gericht op het eigen schip Bounty, maar vanaf 2018 heb ik het roer omgegooid en ben ik verantwoordelijk geworden voor Oxalex. Vanaf dat moment ben ik mij actief bezig gaan houden met het uitbreiden van mijn dagtochtenschepen bestand. Ook de marketing is een stuk breder getrokken.

Oxalex Merilyn

Ik organiseer niet alleen de vaartocht zelf, maar als de klant dat wil ook alle activiteiten er omheen. Dat kan een rondleiding zijn in een leuke plaats, maar ook het regelen van het vervoer of eventuele overnachtingen behoren tot mijn taken. Oxalex is een full-service evenementenbureau gespecialiseerd in uitjes op het water.

Uiteraard sta ik open voor diverse samenwerkingen. Neem daarvoor persoonlijk contact met mij op via (email merilyn@oxalex.nl) of op 06-54756218.