Stap letterlijk in het huwelijksbootje op het Markermeer of IJsselmeer

Trouwen op het water

Voor uw bruiloft is het van belang dat u het passende schip vindt. Hieronder hebben wij een duidelijk overzicht gemaakt waar u de eerste selectie op basis van het aantal personen waarmee u wilt varen al kunt maken. 

Bounty

Voor trouwen verwijzen we je graag door naar onze website trouwschip.nl

Abel Tasman

Voor trouwen verwijzen we je graag door naar onze website trouwschip.nl

Stedemaeght

Voor trouwen verwijzen we je graag door naar onze website trouwschip.nl
Ik help u graag verder
Hallo, mijn naam is Merilyn van Klaveren en ik ben uw persoonlijke assistent. Het organiseren van een evenement is niet altijd vanzelfsprekend. Er komt een heleboel bij kijken en ik help u daar graag mee verder. Ik kan u adviseren in de mogelijkheden bij het samenstellen van een dag (deel) programma, afvaarthavens, parkeermogelijkheden, tussenstops of leuke bestemmingen. Schroom niet om mij direct te contacten!
Voor ieder evenement en budget biedt Oxalex een passend zeilschip aan. Of u nu in een klein gezelschap of juist met een hele grote groep wilt zeilen op het Markermeer of het IJsselmeer, wij hebben een passend schip. Niet al onze schepen staan nog vermeld op de website. In de komende periode zullen wij meerdere schepen toevoegen aan de website. Staat het juiste schip voor u er nu niet op, neemt dan alsnog contact op, want wie weet heb ik alsnog de juiste invulling achter de hand.